Culinair genieten

Bistro De Loep is een plek waar je gezellig zit. Ons vernieuwde restaurant heeft een warm interieur met natuurlijke elementen. Samen met ons enthousiaste team bezorgen we je hier graag een fijne avond. Benieuwd naar wie wij zijn? Leer ons hier alvast een beetje kennen

CHEF-KOK

Erwin Oolbekkink

“Met mijn gerechten wil ik onze gasten een fijne avond bezorgen. Geen poespas en tierlantijntjes, maar verrassende combinaties. We wisselen de klassiekers af met vernieuwende gerechten. Ik hou ervan om te experimenteren met mooie producten. We kiezen altijd voor kwaliteit. 

Ik heb ervaring in verschillende restaurants, en ik ben nu al voor een lange tijd in de keuken van De Loep te vinden. En met veel plezier. Hier kan ik mijn creativiteit uiten. Soms komen gasten even vertellen hoe lekker ze het vonden. Daar doe je het voor.”

GASTVROUW 

Patty Niemeijer

“Als gastvrouw van De Loep verwelkom ik onze gasten. Persoonlijk en laagdrempelig. Mijn achtergrond in de zorg komt hier goed van pas: zorgzaamheid en een fijne omgang met mensen staan op één. 

Ik zie onze gasten het liefst met een lach op hun gezicht. En als team doen we daar ons best voor: van Erwins gerechten tot aan de gastvrijheid. Zelf vind ik de connectie met de gast ontzettend belangrijk. We maken er samen een avond met een gouden randje van!”

"Kom gezellig langs in ons vernieuwde restaurant"

Benieuwd naar wat anderen over ons zeggen?

Super vriendelijk en het eten is verrukkelijk. Je proeft de liefde.

Mark van den Heuvel

"
Mooi en sfeervol restaurant. Service top, een fijne gastvrouw. We hebben wederom heerlijk gegeten.

Karin Schorfhaar

"
Heerlijk gegeten, enthousiast personeel en de sfeer in het restaurant is warm. Kortom: wij hadden een heerlijk avond.

Stephanie van Oostende

"

BISTRO DE LOEP

CONTACT OPNEMEN